AJME, SAD SAM MUŠKO!

Ponedjeljak, 24.07.2017. u 21:30 sati

Izvorno ime: If I Were a Boy

Redatelj: Audrey Dana

Žan: komedija

Glumci: Audrey Dana, Christian Clavier, Eric Elmosnino

Godina: 2017.

Država: Francuska, Belgija

Trajanje: 95 min.

Postoji li itko tko nije zamišljao kako bi to bilo promijeniti spol, makar i na samo jedan dan? Postoji! Jeanne!

Nedavno razvedena, svaki drugi tjedan odvojena od svoje djece, Jeanne se potpuno odrekla muškaraca, ne želi ni slušati ni pričati o njima. Ali jednog dana, život joj se okrene naglavačke. Na prvi pogled, ništa se na Jeanne nije promijenilo… osim jedne male stvari.

Od komičnih situacija do luđačkog smijanja s najboljom prijateljicom, od paničarenja do proučavanja svog slučaja kod ginekologa, naša će junakinja dati sve od sebe da prođe kroz ovu… vrlo neobičnu situaciju.


VALERIAN I GRAD TISUĆU PLANETA

Petak, 28.07.2017. u 21:30 sati

Subota, 29.07.2017. u 21:30 sati3D

Izvorno ime: Valerian and the City of a Thousand Planets

Redatelj: Luc Besson

Žan: akcija, avantura, SF

Glumci: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, Rihanna

Godina: 2017.

Država: Francuska, SAD

Trajanje: 137 min.

Od vizionarskog redatelja fillmova Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna.

Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.

Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.


MAMURNI KUMOVI 2

Nedjelja, 30.07.2017. u 21:30 sati

Ponedjeljak, 31.07.2017. u 21:30 sati

Izvorno ime: A Few Less Men

Redatelj: Mark Lamprell

Žan: komedija

Glumci: Dacre Montgomery, Xavier Samuel, Kris Marshall

Godina: 2017.

Država: Australija

Trajanje: 92 min.

U drugom nastavku svjetske hit komedije Mamurni kumovi, David, Tom i Graham moraju prevesti Lukeov lijes natrag u London nakon što prilikom prisilnog slijetanja aviona završe usred australske pustinje. Dečki su prepuni boli, krivnje i njima karakteristične samoopsjednutosti, ali i pod stalnom prijetnjom Lukeova ludog rođaka Henryja. Ako ne uspiju isporučiti tijelo na vrijeme za sprovod, platit će to psihički i fizički.


ZAKON JAČEG

Četvrtak, 03.08.2017. u 21:30 sati

Izvorno ime: Shot Caller

Redatelj: Ric Roman Waugh

Žan: kriminalistički. drama, triler

Glumci: Lake Bell, Nikolaj Coster-Waldau, Jon Bernthal

Godina: 2017.

Država: SAD

Trajanje: 121 min.

Jacob Harlon je uspješan financijer koji živi savršenim životom s obitelji i suprugom Kate. Sve to nestaje jedne večeri kada vožnja u alkoholiziranom stanju završi smrću njegovog najboljeg prijatelja Toma. Optužen za ubojstvo, Jacob biva osuđen na kaznu zatvora gdje je okružen okorjelim kriminalcima. U zatvoru se njegov život ubrzo okrene naglavačke i prisiljen je činiti nezamislive stvari kako bi preživio, pa tako postaje član jedne od zatvorskih bandi. Po izlasku iz zatvora, vođa te bande ga prisili da izvede opasan posao na ulicama Južne Kalifornije.


EMOJI FILM

CRTANI SU TITLOVANI

Petak, 04.08.2017. u 21:30 sati

Subota, 05.08.2017. u 21:30 sati

Izvorno ime: The Emoji Movie

Redatelj: Tony Leondis

Žan: animacija, komedija

Glumci: T.J. Miller, Sofia Vergana, Ilana Glazer, James Corden

Godina: 2017.

Država: SAD

Trajanje: 86 min.

EMOJI FILM otključava nikad prije viđene tajne svijeta unutar vaših pametnih telefona. Skriven duboko između tekstualnih aplikacija nalazi se Tekstopolis, užurbani grad u kojem žive svi vaši omiljeni emotikoni nadajući se da će jednoga dana upravo njih za korištenje izabrati vlasnik mobitela. U ovom svijetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Genea, veselog emotikona koji je rođen bez filtera, a koji zbog toga na puno više načina može izraziti svoje trenutno raspoloženje. Odlučan u nakani da postane “običan” poput ostalih emotikona, Gene zatraži pomoć svojeg snalažljivog najboljeg prijatelja Hi-5 i poznatog razbijača šifri Jailbreaka. Njih trojica zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli Kod kojim će pokušati “popraviti” Genea. Ali kada samom telefonu zaprijeti puno veća opasnost, sudbina svih emotikona ovisit će o ovoj trojici nenadanih heroja koji će pokušati spasiti vlastiti svijet od… Brisanja.


NOŽ U NAŠIM LEĐIMA

Ponedjeljak, 07.08.2017. u 21:30 sati

Utorak, 08.08.2017. u 21:30 sati

Izvorno ime: Trespass Against Us

Redatelj: Adam Smith

Žan: kriminalistički

Glumci: Michael Fassbender, Brendan Gleeson, Lyndsey Marshal

Godina: 2017.

Država: Velika Britanija

Trajanje: 99 min.

Nož u našim leđima je priča o tri generacije obitelji Cutler, koja živi poput odmetnika u jednom od najbogatijih sela Britanije. Chad Cutler (Michael Fassbender) sin je čovjeka sa krivičnim dosijeom, Colbyja (Brendan Gleeson) i stoga je bio odgajan kao lovac i lopov, koji stvara probleme policiji. Ali kada njegov sin, Tyson (Georgie Smith) postane punoljetan, Chad se upušta u borbu sa ocem oko buduc´nosti svoje mlade obitelji.


ZAKON JAČEG

Srijeda, 09.08.2017. u 21:30 sati

Izvorno ime: Shot Caller

Redatelj: Ric Roman Waugh

Žan: kriminalistički. drama, triler

Glumci: Lake Bell, Nikolaj Coster-Waldau, Jon Bernthal

Godina: 2017.

Država: SAD

Trajanje: 121 min.

Jacob Harlon je uspješan financijer koji živi savršenim životom s obitelji i suprugom Kate. Sve to nestaje jedne večeri kada vožnja u alkoholiziranom stanju završi smrću njegovog najboljeg prijatelja Toma. Optužen za ubojstvo, Jacob biva osuđen na kaznu zatvora gdje je okružen okorjelim kriminalcima. U zatvoru se njegov život ubrzo okrene naglavačke i prisiljen je činiti nezamislive stvari kako bi preživio, pa tako postaje član jedne od zatvorskih bandi. Po izlasku iz zatvora, vođa te bande ga prisili da izvede opasan posao na ulicama Južne Kalifornije.REZERVACIJE ULAZNICA

Od ponedjeljka do petka od 8.00 do 15.00 sati telefonom na broj 051/777341 ili e-mail:info@ucilisterab.hr

Sjedala u Ljetnom kinu nisu numerirana!


Sjedala u Kinu Rab su numerirana!

Kino Rab