Kino Rab

Kino u Rabu djeluje od 1913. godine pod imenom ''Kino Edison'' a kasnije kao ''Kino Tesla'', te svojim djelovanjem pruža posjetiteljima permanentnu filmsku kulturu. U Rabu djeluju dva kino – zimsko kino i ljetno kino. Ulaganjem Ministarstva kulture,  Grada Raba i Pučkog otvorenog učilišta Rab kina su opremljena digitalnom kino opremom.

ZIMSKO KINO RAB________ ZOV DIVLJINE

KINO RAB

Subota, 22.02. 2020. u 20.00 sati

Izvorno ime: The Call of the Wild

Redatelj: Chris Sanders

Žanr: Avantura

Glumci: Harrison Ford, Dan Stevens, Karen Gillan

Godina: 2020.

Država: SAD

Trajanje: 105 min

 

ZOV DIVLJINE na velika platna živopisno donosi priču o Bucku, psu velikog srca čiji je život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i preseljen duboko u srce Aljaske tijekom zlatne groznice 1890-ih. Kao novajlija u ekipi pasa za dostavu - a kasnije i njihov vođa - Buck prolazi svoju životnu avanturu, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući gospodar vlastite sudbine. Zvijezde filma su legendarni Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford i Colin Woodell. Redatelj filma je Chris Sanders (Kako izdresirati zmaja), a scenarist Michael Green (Ubojstvo na Orient Expressu).

ZIMSKO KINO RAB________ KAO ŠEFICA

KINO RAB

Nedjelja, 23.02. 2020. u 20.00 sati

Izvorno ime: Like a Boss

Redatelj: Miguel Arteta

Žanr: Komedija

Glumci: Rose Byrne, Salma Hayek, Tiffany Haddish

Godina: 2020.

Država: SAD

Trajanje: 83 min

 

Najbolje prijateljice Mia i Mel (Tiffany Haddish i Rose Byrne) žive život iz snova vodeći vlastitu kozmetičku kompaniju koju su zajedno gradile od samog početka. Nažalost, zapadaju u financijske poteškoće, a iz tih problema mogu se izvući ukoliko pristanu na preuzimanje od strane moćne kompanije Claire Luna (Hayek). Nova poslovna ponuda staviti će na kušnju dugogodišnje prijateljstvo, a ni svijet ljepote više neće bit tako lijep.

 

KATEGORIZACIJA AUDIOVIZUALNIH DJELA